Ihmiset 

Kainuun hyvinvointialueen työntekijä Tanja Mikkonen laittaa lounaan tarjolle Hilkka Kyllöselle. Kyllönen ei halunnut vantaalaista ruokaa, vaan ryhtyi tilaamaan päivittäisen ateriansa Hyvinvointi Sammosta. Kuva: Tuula Puranen

Paikkakunnan omille ateriantoimittajille asiakasryntäys Kuhmossa ‒ vantaalainen ruoka ei houkuta

Hilkka Kyllöselle, 88, päivittäinen ateria tulee muutaman kilometrin päästä lämpimänä.

Kuhmolaiset vanhukset eivät ole purematta nielleet hyvinvointialueen päätöstä siitä, missä heidän päivittäinen ateriansa tehdään. Kun kotonaan asuville ruokapalvelun asiakkaille ruoka alkoi helmikuun alusta tulla Vantaalta saakka, moni päätti ryhtyä paikallisen yrittäjän asiakkaaksi. Kaksi kertaa v

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä