Paikallisuutiset

Lasten ja nuorten puhelin sekä chat palvelevat kesälläkin

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin sekä chat päivystävät myös kesäkuukausien aikana. Kesäaukioloajat ovat voimassa 8. elokuuta asti. Nettikirjepalveluun voi kesällä kirjoittaa milloin itselle parhaiten sopii.

Lasten ja nuorten puhelimeen voi soittaa jutellakseen mistä tahansa aiheesta aina murheista kuulumisten vaihtoon. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n tehtävään valmentamat vapaaehtoiset päivystäjät, jotka kuuntelevat lapsia ja nuoria kiireettä.

Yhteydenotot ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Päivystäjien tukena on aina myös MLL:n ammattilainen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ruotsinkielinen Barn- och ungdomstefelon on kesän aikana avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Myös ruotsinkielinen nettikirjepalvelu on avoinna koko kesän.

Vanhempainpuhelin, chat ja nettikirjepalvelu jäävät kesätauolle juhannuksen jälkeisellä viikolla. Viimeinen Vanhempainpuhelimen päivystys ennen taukoa on juhannusviikon torstaina.

Vanhempien omassa auttavassa puhelimessa voi keskustella nimettömänä vapaaehtoisen, tehtävään koulutetun päivystäjän kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Puhelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Kesäaukioloajat

Juhannusaattona 25.6. puhelin sekä chat ovat avoinna kello 14–17.

26.–27.6. puhelin ja chat palvelevat kello 17–20.

28.6.–8.8. puhelimeen vastataan päivittäin kello 17–20.

28.6.–8.8. chat on avoinna maanantaista keskiviikkoon kello 17–20.

Barn- och ungdomstelefon on auki läpi kesän maanantaista keskiviikkoon kello 14–17 ja torstaisin kello 17–20.

Vanhempainpuhelin, chat ja nettikirjepalvelu ovat kesätauolla 28.6.–8.8.2021. Viimeinen päivystys on torstaina 24.6. puhelimessa kello 14–20 ja chatissa kello 17–20.

Kesän aikana apua ja tukea erilaisiin tilanteisiin löytyy Vanhempainnetistä.

Lasten ja nuorten puhelin vastaa numerossa 116 111, ruotsinkielinen 0800 96 116 ja vanhempien auttava puhelin 0800 92277.

Yhteyttä Rikosuhripäivystykseen voi ottaa matalalla kynnyksellä muun muassa silloin, jos on tai epäilee olevansa rikoksen uhri, läheinen on joutunut rikoksen uhriksi, on todistajana rikosasiassa tai tarvitsee apua esimerkiksi rikosilmoituksen tekemisessä tai apua oikeudenkäyntiin.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä