Paikallisuutiset

Keittiöpäällikkö Seija Heikkinen Virekolta (vasemmalla), Ristijärven kunnan tekninen päällikkö Ahti Mikkonen ja liiketoimintajohtaja Satu Puustinen Virekolta esittelivät isoa ateriapalvelumuutosta, joka alkaa 1.2. Kuva: Inka Hurskainen

Vireko aloittaa laitosruokien teon ja toimitukset Kainuussa – Lupaus on, että ruuan laatu säilyy

Iso muutos on, että ruuat toimitetaan hoitoyksiköihin kylminä, ja ruuat lämmitetään paikan päällä. Muutos tehdään portaittain.

Keittiöpäällikkö Seija Heikkinen Vireko Oy:ltä odottaa rauhallisin ja luottavaisin mielin torstaita, helmikuun ensimmäistä päivää.

Kainuun hyvinvointialue ei enää vastaa esimerkiksi oman sairaalan tai vanhuspalveluyksiköidensä ruokapalvelusta, vaan vastuun ottaa Vireko Oy, joka on sataprosenttisesti

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä