Urheilu

Kiva HT:n kakkoskentän keskushyökkääjä Arttu Martikainen käynnisti takaa-ajon ja teki ensimmäisen kavennusmaalin KeKi:n maalivahti Joona Lampelan selän taakse. Toisen erän 1-4-tilannetta todistavat myös KeKi:n neloskentän Juhamatti Paadar (19) ja puolustaja Harri Eskola (23) Kuva: Antero Komulainen

Kiva HT:n takaa-ajo ei aivan riittänyt

Pisteistä kamppailtiin ottelun loppuun asti. Kemijärven Kiekko vei ne Kuhmosta lukemin 4-5. Kiva HT:n takaa-ajo käynnistyi vasta toisen erän puolivälin jälkeen.

Kiva HT:n miehistö aloitti isäntäjoukkueena kevyehkösti Kemijärven Kiekkoa vastaan. KeKin hyökkäyspeli oli terävää ja Kiva HT antoi tilaa. KeKi teki ensimmäisessä erässä ensin 4-1 ylivoimahyökkäyksestä maalin ajassa 18.30 ja 13 sekuntia myöhemmin maalin jälkeisen aloituksen jälkeen heti perään tois